Întreprinderea 2400

Volumul 1: Misiunea de salvare
Volumul 2: Planeta dragostei

2-12

Jurnalul personal al locotenent-comandorului Ștefan Manea, ofițer secund al navei Întreprinderea

data românească 3 aprilie 2401

Nu mi-am mai ținut jurnalul de aproape două săptămâni. Nu am mai avut unde să ascund și comunicatorul că deja aveam un mers ciudat.

Planul era simplu. Să mă pierd printre ei și să înfig steagul undeva, într-un loc unde nu ar putea să-l găsească nimeni. Dar m-am oprit pe un bar pe plajă să beau un cocktail. După care a venit o tipă frumoasă la mine, am vorbit, am râs, ne-am destins, ne-am sărutat, după care s-a făcut seară, a început petrecerea la bar, am mai băut două cocktailuri, a mai venit o tipă, am râs, ne-am destins, ne-am sărutat, petrecerea era în toi, eu eram deja pilit și deja când mă sărutam cu a patra tipă în aceeași seară înconjurat de oameni veseli și minunați, n-am mai putut rezista și m-a tăiat sinceritatea.

Le-am mărturisit că am ascuns un steag mic în fund. Și că probabil am herpes genital de ceva timp pe care îl tratez doar cu pastă de dinți pentru că sper că e doar o urticarie deși știu că mă păcălesc singur. Și atunci un tip mai în vârstă care am înțeles că lucrează la ministerul de DJ, breakdance și beatbox m-a luat de umăr și mi-a spus cea mai profundă chestie pe care am auzit-o în viața mea.

A zis: „Fiule, aici toți avem herpes genital. Și dacă toată lumea are herpes, înseamnă că nimeni nu are herpes”

De acolo am intrat în lumea minunată a orgiilor. Am fost la orgii la piscină, pe întuneric, pe droguri, în metrou, la munte, la mare, la o orgie ținută într-un muzeu al orgiilor, am ajuns chiar și la o orgie într-un submarin. Sunt culoare foarte strâmte pe un submarin și m-am lovit la cap și la coate dar a meritat.  Am participat și la o tradiție locală de weekend, orgie hopping, în care te duci la o orgie, dai un număr, după care pleci la o altă orgie și tot așa până ajungi  la minim șapte.

Am făcut sex cu femei abia legale, cu femei bătrâne de 35 de ani, cu femei înalte, scunde, slabe, babane, cheloase, pletoase, cu tatuaje, cu pierce-uri, cu mască de piele, squirterițe, contorsioniste, sașii, anxioase, agresive și ambidextre. Și cu multe extraterestre. Albastre, verzi, cu ochii bulbucați, cu urechile ciudate, cu solzi pe buci, telepate cu doi clitoriși, păroase cu dinți ascuțiți, amfibiene cu glande mamare și androide sentiente bipolare. Cu nori energetici postcognitivi și cu o fată cu ochi albaștri dintr-o rasă care percepe timpul invers și până când i-am explicat eu cum stă treaba credea că ne naștem într-o cutie sub pământ după care ne facem mici și dispărem în câte un vagin.

Și niciodată nu mi s-au atins ouăle accidental de ouăle altui bărbat la o orgie. Pentru că aici toți oamenii au bun simț și grijă să nu îi deranjeze pe ceilalți. Sincer a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea. O vacanță pe care nu o voi uita niciodată. Mă simt alt om. Mai liniștit, mai împăcat, mai înțelept.

Astăzi era a treia zi a orgiei globale cu tematică de sărbători. A fost organizată spontan când ne-am dat seama că a început dezghețul. Fără eclipsa aia artificială, temperatura de pe Eros se întoarce la normal și locuitorii au decis să zică adio primei și ultimei zăpezi de pe planetă cum știu ei mai bine: făcând sex la grămadă.

Tocmai ieșeam de la un local de burgeri și cocaină, în drum spre curățătorie unde îmi lăsasem costumul de Moș Crăciun că se năclăise de fluide, ca apoi să mă reîntorc la orgie când am dat nas în nas cu căpitanul. Aterizase cu naveta în mijlocul capitalei și mergea încruntat, dezbrăcat și hotărât spre clădirea guvernului. Nu știu dacă s-a dezbrăcat la intimidare sau doar n-a înțeles că martie e singura lună de nudism obligatoriu pe Eros. A trecut pe lângă mine și mi-a aruncat o privire supărată.

Atunci mi-am adus aminte că mi-e foame, mi-e frig, mi-e somn și mi-e dor de Întreprinderea. Așa că m-am dus cuminte la navetă să-l aștept să-și facă treaba. E frumos aici dar locul meu e în spațiu, împreună cu camarazii mei de pe navă.